Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijain Liitto SVTL ry

Tervetuloa SVTL ry:n palvelusivuille!

Tervetuloa SVTL ry:n palvelusivuille!

UUTISET
SVTL:n TOIMISTO JA TYÖTTÖMYYSKASSA ON SULJETTU PERJANTAINA 21.5.
________________________________________________________

Pappisliitto ja SVTL tekivät yhteistyösopimuksen

Suomen kirkon pappisliitto ja Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijain Liitto SVTL ry ovat allekirjoittaneet maaliskuun lopulla yhteistoimintasopimuksen. Sopimus koskee edunvalvontaa, kirkollista vaikuttamista sekä kirjaa monia vuosien varrella vakiintuneiksi käytännöiksi tulleita yhteistyön muotoja, joita ovat mm. kansainvälinen toiminta, yhteiset projektit ja eräät tiedotuksen asiat. Kirkon pääsopimuksen mukaisiin pääsopijajärjestöjen keskinäisiin asetelmiin sopimus ei vaikuta.

Akavalainen Pappisliitto ja STTK:lainen SVTL ovat kummatkin keskeisissä rooleissa kirkon työmarkkinaneuvotteluissa. Yhteistyösopimuksen taustalla onkin koeteltu arkipäivän edunvalvontatyö. Myös samanlainen toimintakulttuuri yhdistää vahvoja kirkon ammattiliittoja.

Pappisliittoon kuuluu noin 4 000 luterilaisen kirkon pappia ja lehtoria sekä teologian maistereita ja opiskelijoita. SVTL kokoaa noin 8 500 luterilaisen ja ortodoksisen kirkon sekä kristillisten järjestöjen palveluksessa kaikissa eri työtehtävissä olevaa henkilöä.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Juha Kauppinen, Suomen kirkon pappisliitto,
puh. 050 5542 427
Toiminnanjohtaja Esko Jossas, Suomen kirkon pappisliitto,
puh. 050 5116 683.

Puheenjohtaja Matti Löppönen, Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijain Liitto SVTL ry, puh. 0400 196 996.
Toiminnanjohtaja Ritva Rasila, Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijain Liitto SVTL ry, puh. 040 8280 656.KIRKON ALAN TYÖOLOBAROMETRI 2003 JULKAISTU

Kirkon työntekijät tyytyväisiä työhönsä, sosiaalisissa suhteissa ristiriitoja. Johtamiseen tarvitaan lisää tavoitteellisuutta ja osaamista, työyhteisöihin avointa keskustelua ja yhteistyötä.

Linkki raporttisivulle (Keskushallinto/Kirkon Sopimusvaltuuskunta)

*******************


Kuntoremontit haussa!

HUOM!!!
T-lomien lomatuen hakuaika on nyt!


UUDET PALKKATAULUKOT 1.3.2004

Palkat nousivat 1.3.2004


JÄSENMAKSUT VUONNA 2004

Ohjeet työnantajille ja palkanlaskijoille


Kirkon eläkeuudistus

Kirkon eläketurva uudistuu vuoden 2005 alusta


SVTL:n esittely

Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijain Liitto SVTL ry on Suomen evankelisluterilaisen, Suomen ortodoksisen kirkkokunnan sekä kristillisissä yhteisöissä ja järjestöissä työskentelevien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ammattiliitto.